Horizont Resort apartmány

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Istrie, Pula - Zlatne Stijene
Ubytování Horizont Resort apartmány
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 5 797 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHorizont Resort se nachází v oblasti známé jako Zlaté skály. Pěšky podél moře se do letoviska Punta Verudela dostanete během několika minut.
Díky blízkosti města je snadno dostupné všemi dopravními prostředky: je jen 7 km od letiště v Pule, 4 km od přístavu a také 4 km od vlakového a autobusového nádraží.
Mezi centrem Puly a Verudela Resortem jezdí veřejný autobus.
Horizont Resort se skládá z 207 bytových jednotek, uspořádaných v řadách po 6 až 20 apartmánech v přízemí a prvním patře o ploše 19 až 63 m2. Všechny apartmány mají balkon. K vybavení patří plně vybavená kuchyň s kávovarem, satelitní TV, lednicí a trezorem. Všechny apartmány jsou se sprchovým koutem.
TYP B 2-3
Studio nebo jednopokojový apartmán, asi 19-25 m2 nebo 25-30 m2, pojme až 3 osoby, sestává ze studiového pokoje se dvěma lůžky, nebo obývacího pokoje s pohovkou/jednolůžkem, 1 dvoulůžkového pokoje, kuchyňského koutu s kávovarem, koupelny, balkon, Plně vybavený kuchyňský kout s prostornou lednicí včetně mrazáku, varVybaveníbazén venkovní mořská voda, café bar, diskotéka, lehátka na pláži - za poplatek, parkování, pizzerie, prodejna se suvenýry, restaurace á la carte, slunečníky na pláži za poplatek, stánek s občerstvením, supermarket, terasaSport v okolíanimace pro děti, animace pro dospělé, aqua aerobic, fitness studio, lukostřelba, malá kopaná, minigolf, nordic walking, plážový volejbal, ranní gymnastika, stolní tenis, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 150 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.