Hotel Bellevue - Aminess, Orebič

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Dalmácie - Dubrovnická oblast, Pelješac
Ubytování Hotel Bellevue - Aminess, Orebič
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 14 380 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Hotel Orsan se nachází na ostorvě Pelješac, 15 minut chůze od Orebiče, přímo u moře, obklopen borovicemi a cypřiši. Nabízí úchvatné výhledy na Jaderské moře a ostrov Korčula.
Vybavení: recepce, výtah, hotelová restaurace s terasou s výhledem na město Korčula, moře a ostrovy nabízí široký výběr středomořské a mezinárodní kuchyně, à la carte nabídka včetně výběru pelješských vín, Restaurace Rondella s relaxační atmosférou a panoramatickými terasami s výhledem na okouzlující ostrůvky, Piano bar s terasou - bohatý výběr nápojů, dortů a zmrzlin, venkovní bazén s mořskou vodou, lehátka a slunečníky u bazénu - ZDARMA, volejbalové hřiště, stolní tenis a dětské hřiště. Wifi, parkování

Ubytování: dvoulůžkové a rodinné pokoje. Pokoje jsou vybaveny: balkonem s výhledem do parku nebo na moře, klimatizace, koupelna se sprchou/WC, TV/SAT. Všechny pokoje jsou nekuřácké. Domácí zvířata povolena.
Uvedené ceny platné při plné obsazenosti pokojů!
Pro děti:
Miniklub Miramì tématické dílny pro děti od 4 do 10 let: ruční práce, malí průzkumníci, hledání pokladu, hry s barvami, sportovní soutěže, hraní rolí (od 1. května do 30. září)
Večerní program pro děti: Miramì Mini Disco, Miramì Bubble Party, Miramì Carnival Party, Miramì Mini Cinema
Aktivity, Sport & relax:
sportovní aktivity: ranní gymnastika, lehká protahovací rutina, jóga, Pilates, Aqua aerobik, Aqualates, Aqua FIT, 20minutové cvičení, dance aerobik, street workout, nordic walking, power jogging
zábavní aktivity: stolní tenis, badminton, šipky, plážový volejbal a nohejbal, vodní pólo, vodní volejbal, kulečníkové hry, taneční a kreativní dílny (malování kávou a oblázky, výroba mandal, lucerniček, papírových dekorací atd.)
večerní program: živá hudba, dalmatský zpěv
potápění
windsurfing

Pláž: oblázková/betonová (50m)

Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.
CK si vyhrazuje právo změny konečné ceny zájezdu.

Popis stravování

formou bufetu

Popis ubytování

Dvoulůžkový pokoj Standard (max. 2 dospělé osoby) klimatizace, balkon, koupelna s vanou nebo sprchou, fén, TV/SAT, minibar, rychlovarní konvice, trezor. WIFI zdarma. (20 m²)

Dvoulůžkový pokoj Comfort ( 3+1 max. 3 dospělé osoby) klimatizace, balkon, koupelna s vanou nebo sprchou, fén, TV/SAT, minibar, rychlovarní konvice, trezor. WIFI zdarma. (25 m²)

Dvoulůžkový pokoj Superior ( 3+1 max. 3 dospělé osoby) výhled na moře, klimatizace, balkon, koupelna s vanou nebo sprchou, fén, TV/SAT, minibar, rychlovarní konvice, trezor. WIFI zdarma. (26 m²)

Superior Junior suite(3+2 max. 3 dospělé osoby) výhled na moře, klimatizace, balkon, dvoulůžko a rozkládací pohovka, koupelna s vanou, fén, TV/SAT, telefon, minibar, rychlovarní konvice, Nescafé, trezor. WIFI zdarma (33 m²)

check in: od 15:00 - 22:00 hod.
check out: do 11:00 hod.



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.