Hotel Faraon Trpanj

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Makarská riviera, Trpanj
Ubytování Hotel Faraon Trpanj
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 8 790 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive

Popis ubytování

Popisna západním okraji romantického rybářského přístavu Trpanj na pobřeží poloostrova Pelješac, v mírném svahu ihned u pláže, od centra po pobřežní promenádě je vzdálen cca 200 m. Cca 20 m oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře a písčitým dnem vhodná pro malé děti.
 Vybavenívstupní hala, lobby bar s recepcí a terasou, společenské místnosti, klimatizovaná restaurace, terasa se slunečníky a lehátky u bazénu, venkovní bazén se sladkou vodou, aperitiv bar a kavárna, parking u hotelu bezplatně (omezený počet míst - nelze rezervovat dopředu).
 Plážoblázková, cca 30 m, pozvolný vstup do vody, vhodná pro děti, sprchy na pláži za poplatek.Stravaslužby ALL INCLUSIVE - plná penze formou bufetu, odpolední občerstvení (káva, čaj, sušenky) od 16:00 do 17:00, místní nealkoholické a alkoholické nápoje od 10:00 do 23:00Typ ubytovánípokoje Comfort: klimat. 2lůžk. pokoje, fén, telefon, SAT/TV, možnost přistýlky a balkon – orientované směrem k moři, většina s výhledem na mořeCena zahrnujeubytování, all inclusivePovinný poplatekpobytová taxa 50 Kč / osobu nad 18let / noc, dítě 12-18 let / 25 Kč / týdenFakultativní poplatekdětská postýlka 5 EUR / den, parkování 5-10 EUR / den  dle termínu (platba na místě), trezor 3 EUR / den, pes 5 EUR / den (povinný poplatek za úklid 25 EUR)



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.