Hotel Vila Ružica Crikvenica

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Kvarnerská riviera, Crikvenica
Ubytování Hotel Vila Ružica Crikvenica
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 8 230 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Polopenze

Popis ubytování

PopisKlasická třípatrová vilka s patrovými depandancemi leží přímo u nejkrásnější pláže v Crikvenici. Část pláže je zpoplatněna. Vybavení hotelu: recepce, klimatizovaná restaurace, kongresový sál, kavárna, pronájem kol. WI-FI v kavárně a recepci zdarma. Parkování u hotelu za poplatek 5 EUR/ den.PlážPřímo proti hotelu je krásná oblázková a částečně i písčitá pláž (poplatek cca 50 Kč) s dětským hřištěm, hřištěm na odbíjenou, pronájmem rekvizit na vodní sporty. Lze využít i pláž bez poplatku asi 150 metrů od hotelu.StravaPolopenze formou bufetuTyp ubytováníPokoje jsou klimatizované, vybavené SAT-TV, minibarem, sejfem, telefonem, v koupelně jsou sprchy a fén možnost pokojů v hlavní budově nebo depandacen či pavilonu.

Dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky bez balkonu

Pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením, dvoulůžkovou postelí a jedním samostatným lůžkem, stolkem a židli k sezení a televizí. Pokoj může mít orientaci na stranu moře (neznamená výhled na moře), orientaci pokoje je možné vybrat při rezervaci. 

Dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky a balkonem strana moře

Pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením, dvoulůžkovou postelí a jedním samostatným lůžkem, stolkem a židli k sezení, televizí a balkonem s orientací na mořskou stranu (neznamená výhled na moře).Cena zahrnujeubytování s polopenzí, welcome drink při příjezduPovinný poplatekpobytová taxa 50 Kč / osobu nad 18let / týden, dítě 12-18 let / 25 / nocFakultativní poplatkyparkování 9 EUR / noc, dětská postýlka 9 EUR / noc, domácí zvířata nejsou povolena



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.