Hotel Zora, Primošten

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Dalmácie - Šibenická oblast
Ubytování Hotel Zora, Primošten
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 11 910 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Děti 0-7 let ZDARMA (na přistýlce a v rodinném pokoji se dvěma dospělými)

Hotel Zora, přímo u moře (50 m) na samotné špičce poloostrova v obklopení oblázkových pláží. Historické centrum Primoštenu je vzdálené pouze 500 m.

Pláž - oblázková
Vybavení: recepce 7/24, výtah, hotelová restaurace, lobby bar, plážový bar, bazén, dětský bazén, fitness, dětská herna, mini klub pro děti, tenisové kurty, minigolf a další aktivity. Wifi, parkování.
Piano bar, bazén a dětský bazén, dětský klub a weellness v sezoně 2024 uzavřen.
Ubytování: 324 pohodlně vybavených pokojů (včetně rodinných pokojů) kategorie Comfort a Premier Club. Všechny pokoje jsou klimatizované s koupelnou se sprchou/vanou a fén, ​​TV a telefon s přímou volbou. Wi-Fi. Dětská postýlka (do 3 let) na vyžádání. Všechny pokoje jsou nekuřácké. Domácí zvířata nejsou povolena.

Sport a aktivity:
3 tenisové kurty
multifunkční hřiště na basketbal a fotbal
Plážový volejbal
minigolf
boccia
půjčovna šlapadel
vodní sporty/potápěčské centrum (externě)
Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.
CK si vyhrazuje právo změny konečné ceny zájezdu.

Popis stravování

formou bufetu

Popis ubytování

Pokoj Comfort: balkon nebo terasa, klimatizace, stropní větrák, manželská postel, nebo oddělené postele, možnost jedné přistýlky nebo dětské postýlky, koupelna se sprchou/vanou a fénem, TV/SAT, telefon. Možnost zapůjčení lednice nebo trezoru na recepci. Wifi. (cca 20 m²)
Pokoj Family Comfort: dva propojené pokoje, balkon nebo terasa, klimatizace, stropní větrák, manželská postel, dvě oddělené postele, koupelna se sprchou/vanou a fénem, TV/SAT, telefon. Možnost zapůjčení lednice nebo trezoru na recepci. Wifi. (cca 36 m²)
Pokoj Premier Club: pokoj 4* kategorie, výhled na moře, balkon nebo francouzské okno, klimatizace, stropní větrák, manželská postel, nebo oddělené postele, možnost jedné přistýlky nebo dětské postýlky, koupelna se sprchou/vanou a fénem, župan a pantofle, TV/SAT, telefon, minibar, trezor, Wifi. (cca 22 m²)
Pokoj Family Premier Club: dva pokoje se společným vchodem 4* kategorie, výhled na moře, francouzské okno, klimatizace, stropní větrák, manželská postel, nebo oddělené postele, možnost jedné přistýlky nebo dětské postýlky, koupelna se sprchou/vanou a fénem, župan a pantofle, TV/SAT, telefon, minibar, trezor, Wifi. (cca 28 m²)
check in: od 15:00 hod.
check out: do 10:00 hod.



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.