Hvar hotel

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Ostrov Hvar, Jelsa
Ubytování Hvar hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 15 828 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel se nachází na zalesněném kopci nedaleko městečka Jelsa na ostrově Hvar, který právem patří mezi 10 nejkrásnějších ostrovů  světa. Z Jelsy je jedinečný výhled na ostrov Brač, Biokovo a Makarskou riviéru. Pláže jsou přírodní oblázkové, kamenité, skalnaté, betonová plata vzdálená 100-200 m od hotelu.
 
Hotel Hvar má výtah a celkem 205 pokojů Všechny dvoulůžkové pokoje mají manželskou postel (s možností dvou samostatných lůžek), telefon s přímou volbou, TV s plochou obrazovkou, stropní ventilátor, klimatizaci a koupenu se sprchou.
Většina dvoulůžkových pokojů má balkon nebo terasu. Pokoje Economy jsou výhradně na
park stranu a mají francouzské okno.
 
Comfort pokoje (17 m2)
Všechny pokoje typu Comfort jsou buď na mořskou stranu nebo do parku. Mají manželskou postel (s možností dvou samostatných lůžek), klimatizaci, sprchu, telefon, stropní ventilátor, TV s plochou obrazovkou, vysoušeč vlasů.
Na předchozí vyžádání a za příplatek lze do pokoje umístit tVybaveníbazén dětský venkovní mořská voda, bazén vnitřní mořská voda, internetový kout, masážní salón, prodejna se suvenýry, směnárna, terasa, trezor na recepciSportfitness studioSport v okolíminigolf, půjčovna jízdních kol, půjčovna skútrů, stolní tenis, tenisové dvorce

Popis lokality ubytování

do 200 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.