Ilirija hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Severní Dalmácie, Biograd na Moru
Ubytování Ilirija hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 19 388 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel Ilirija se nachází přímo u pobřeží a od centra města je vzdálen cca 50 m. Hotel je plně klimatizován. Pokoje v hotelu jsou dvoulůžkové s možností přistýlky (pro děti 75 x 200 cm), jednolůžkové typu single use. Pokoje mají SAT/TV, telefon, minibar, trezor, koupelnu se sprchou, vysoušeč vlasů, klimatizaci/topení, balkon, WI-FI.
Hostům je k dispozici recepce, restaurace, lobby bar s terasou, 2 výtahy, internetový kout, kongresové centrum, vnitřní vyhřívaný bazén, wellness centrum Salvia, večery s hudbou na terase, parkoviště (za poplatek), venkovní bazén u hotelu Adriatic. Hostům je v resortu k dispozici půjčovna, aut, kol, člunů.
Pláže jsou oblázkové, písčité, betonové, vzdálené cca 50 m od hotelu. Další písečná pláž je vzdálena cca 300 m. Od hotelů byla podél pláží vybudována promenáda, která vede až na nejznámější pláž Soline a dále k autokempu. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek. Na pláži je bohatá nabídka sportovní a rekreační zábavy: „Vybaveníaperitiv bar, aquapark, bar u bazénu, bazén venkovní mořská voda, cukrárna, dětské hřiště, internetový kout, jacuzzi společná, lehátka na pláži - za poplatek, pískoviště, restaurace á la carte, slunečníky na pláži za poplatek, směnárna, tobogánSport v okolíaerobic, animace pro děti, animace pro dospělé, cyklistika, hřiště pro míčové hry, jogging, kuželky, minigolf, plážový volejbal, potápění, stolní tenis, škola potápění, tenisové dvorce, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 100 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.