Imperial Heritage hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Kvarnerská riviéra, Opatija
Ubytování Imperial Heritage hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 24 490 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHeritage Hotel Imperial v Opatiji je historická budova postavená v roce 1885 a nachází se na hlavní ulici v Opatiji, jen pár kroků od hlavní městské pláže Slatina, jedné z nejkrásnějších pláží v Opatiji!
Hotel byl postaven v secesním stylu jako druhý hotel na Jadranu.
Heritage Hotel Imperial nabízí odpočinkovou dovolenou v centru města. Inspirativní historické dědictví hotelu vytváří úžasnou směs fantazie a reality. Široká škála nabízených služeb a jeho mimořádná poloha nedaleko slavné pobřežní promenády Lungomare a oblíbené pláže Slatina je perfektní kombinací pro skvělou dovolenou v Opatiji.
Typy pokojů:
Loft dvoulůžkový pokoj (24-37 m2): manželská postel. Pokoj se nachází v podkroví hotelu a má střešní okna. Koupelna je vybavena sprchovým koutem. Max. obsazenost 2 osoby.
Dvoulůžkový pokoj typu Superior strana ulice (21-31 m2): s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi. Koupelna je vybavena sprchovým koutem nebo vanou. Bezplatné Wi-Fi je zahrnuto v ceně. Cennosti si můžeteVybaveníaperitiv bar, jacuzzi společná, kavárna, klimatizován celý hotel, konferenční místnost, kosmetický salón, masážní salón, parkování, prádelna, recepce, restaurace, sauna, televizní místnost, terasa, trezor na recepci, večerní hudba, výtah, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisuSportfitness studio, jogging, nordic walkingSport v okolípotápění, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 150 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.