Imperial Villa

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Severní Dalmácie, Vodice
Název ubytování Imperial Villa
Typ ubytování Pavilon
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 13 998 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníVodice jsou jednou z nejoblíbenějších turistických destinací v Chorvatsku. Malé malebné dalmatské městečko se nachází mezi Biogradem na Moru a Šibenikem. Villa Imperial – se skládá ze tří pavilonů známých pod jmény Luisa, Marina, Ana.  Nacházejí se hned za hlavní budovou hotelu, za místní komunikací.
Dvoulůžkové pokoje jsou orientované na park, 20 m2, jsou moderní, vybavené elegantním nábytkem a dekorativními zatemňovacími závěsy. Mají koupelnu se sprchou, WC, jsou vybaveny psacím stolem, manželskou postelí nebo oddělenými postelemi. Lze je využít jako jednolůžkové pokoje. Všechny pokoje mají balkon 3,8 m2.
Mají klimatizaci, Wi-Fi, fén, minibar, SAT/TV, telefon s přímou volbou.
Vily jsou nově zrekonstruované a zařízené podle nejnovějších standardů. Každá vila má 21 pokojů, z nichž 18 má vlastní východ na balkon. Všichni hosté mají možnost využívat veškeré doplňkové vybavení, které je hostům hotelu Imperial nabízené. Hosté tak využívají služeb hlavní budovy hotelu, je jimVybaveníaperitiv bar, bazén dětský venkovní mořská voda, bazén venkovní mořská voda, bazén vnitřní mořská voda, dětské hřiště, kadeřnictví, konferenční místnost, lehátka na pláži - za poplatek, masážní salón, prodejna se suvenýry, restaurace á la carte, sauna, slunečníky na pláži za poplatek, stánek s občerstvením, televizní místnost, terasa, večerní klubSport v okolífitness studio, minigolf, plážový volejbal, potápění, stolní tenis, tenisové dvorce, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 200 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.