Istra hotel

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Kvarnerská riviéra, Opatija
Ubytování Istra hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 7 963 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel Istra leží přímo na proslulé promenádě Lungomare a je situován přímo na mořském břehu s výhodnou polohou 500 m od centra Opatije. Hotel je zcela klimatizován a má 171 pokojů, 3 výtahy. Pokoje v hotelu jsou jednolůžkové, dvoulůžkové typu Superior, Standard a Economy, mají kabelovou LCD/TV, telefon, WI-FI, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci. Přistýlka je možná pouze u pokojů Superior (strana ulice).
Hostům je k dispozici recepce, restaurace, aperitiv bar, samoobslužné bistro Nostromo s terasou (pizza, sendviče, zmrzliny, rybí a masové speciality), vnitřní bazén s mořskou vodou (7 x 7 m), veřejné parkoviště - za poplatek, hotelová pláž, hole na nordic walking (zdarma, dle dostupnosti). Za příplatek je možné využít prádelnu, půjčovnu kol, kopírovací službu. V hlavní sezoně v sousedním hotelu Admiral probíhají zábavní a sportovní animace pro děti a dospělé. 
V hotelu je možnost bezlepkové stravy (na vyžádání).
Hotel má vlastní pláž na způsob dřevěné terasy, vstupVybaveníaperitiv bar, bazén vnitřní mořská voda, bistro, klimatizován celý hotel, lehátka na pláži - za poplatek, prádelna, recepce, restaurace, slunečníky na pláži za poplatek, terasa, výtahSportnordic walking, půjčovna jízdních kolSport v okolíanimace pro děti, animace pro dospělé

Popis lokality ubytování

do 50 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.