Jure vila

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Vnitrozemí, Župa (Biokovo pohoří)
Ubytování Jure vila
Druh zájezdu Pobytové, na horách
Cena za osobu celkem od 6 889 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníVila Jure se nachází v obci Župa, skrytém klenotu usazeném v přírodním parku Biokovo, jedné z nejvýznamnějších památek středodalmatského pobřeží. Tato luxusní vila může pohodlně ubytovat až 8 hostů. Je to perfektní volba pro dovolenou plnou zábavy, na kterou nikdy nezapomenete.
Vila byla postavena v roce 2020 a na první pohled si na exteriéru všimnete dokonalého spojení té nejlepší architektury a nedotčené přírody. Vzhledem k jeho odlehlé poloze můžete relaxovat při opalování a koupání ve velkém bazénu před vilou. Pro ještě větší potěšení je ve venkovním prostoru krb s grilem a jídelním nábytkem, takže si můžete vychutnat přípravu lahodných dalmatských specialit.
Interiér vily kombinuje moderní linie s teplými barvami, které poskytují skutečně relaxační atmosféru. Milovníci umění ocení pozoruhodnou sbírku obrazů, které zdobí stěny vily. Elegance v rovnováze s harmonií se táhne celou vilou. Minimalisticky zařízené přízemí se skládá z otevřené kuchyně, jídelny a posezení. Kuchyně a jídSport v okolíhřiště na košíkovou, malá kopaná, minigolf, petanque, tenisové dvorce

Popis lokality ubytování

vnitrozemí



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.