Katarina hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Chorvatské přímoří, Crikvenica - Selce
Ubytování Katarina hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem za 3 035 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel Katarina je moderní hotel, který se nachází cca 200 m od centra městečka Selce v blízkosti moře. Pokoje jsou dvoulůžkové, některé s možností přistýlky, jednolůžkové (single use) a rodinné až pro 6 osob. Všechny mají SAT/TV, klimatizaci, WI-FI, telefon, trezor, minibar a vysoušeč vlasů.
Pláže jsou přírodní kamenité, oblázkové a částečně betonové, vzdálené cca 100-200 m. Přístup na pláž je po schodech přes místní komunikaci. Lehátka a slunečníky za poplatek.
Hostům je k dispozici restaurace, aperitiv bar, TV místnost, konferenční sál, wellness centrum, finská sauna. V blízkosti hotelu jsou obchody a restaurace. Hotel má vnitřní a venkovní bazény s mořskou vodou – jde o největší komplex venkovních bazénů v této lokalitě, pro hotelové hosty je vstup zdarma. Vnitřní bazén je uzavřen ca od 1.6. do 15.9. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce, stolní tenis, minigolf, hřiště pro míčové hry, vodní sporty a další. Hotel má vlastní parkoviště za poplatek (omezenVybaveníaperitiv bar, bazén venkovní mořská voda, bazén vnitřní mořská voda, konferenční místnost, parkování, prodejna se suvenýry, solárium, televizní místnost, terasaSport v okolíhřiště pro míčové hry, minigolf, stolní tenis, tenisové dvorce, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 200 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.