Kozarica Kemp mobil home (am)

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Severní Dalmácie, Pakoštane
Ubytování Kozarica kemp mobil home (am)
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 5 944 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníKemp Kozarica se nachází přímo u moře s krásnou pláží, v borovém lese, jen deset minut chůze od moře od centra Pakoštane. Svojí rozlohou zabírá cca 6 ha. Od sezóny 2013 je kemp zařazen mezi nejlepší chorvatské kempy a je zařazen do kategorie 4 hvězdiček.
Kemp Kozarica je místem klidného odpočinku ve stínu borovic.
Mobilní chaty se nacházejí cca 100-300 m od pláže. Pláže jsou oblázkové, kamenité, skalnaté přírodní a betonové plochy na slunění.
MH Lux: plocha 32 m2, klimatizovaný, pro 4 dospělé a 1 dítě do 12 let, 2 ložnice, 2 koupelny (umyvadlo, sprcha / WC), denní místnost s kuchyňským koutem (sporák, lednice, mikrovlnná trouba, hrnce, talíře, příbory, kávovar) a se sedací soupravou (lze přeměnit na přistýlku pro jedno dítě), terasa se zahradním nábytkem. K dispozici SAT/TV. Ložní prádlo se mění každých 7 dní. Ručníky a utěrky je třeba vzít vlastní. Parkovací místo pro 1 auto.
MH Superior Adria Village: plocha 36 m2, klimatizovaný, pro 4 dospělé a 1 dítě do 12 let, 2 ložnice,Vybaveníbazén dětský, café bar, dětské hřiště, internetový kout, restaurace á la carte, sauna, supermarket, wellness centrumSport v okolíboccia, hřiště na košíkovou, plážový volejbal, stolní tenis

Popis lokality ubytování

do 200 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.