Laguna Aminess hotel

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Istrie, Novigrad
Ubytování Laguna Aminess hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem za 19 735 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel Aminess Laguna se nachází v atraktivní lokalitě v blízkosti moře, pouhých deset minut chůze od města Novigrad, v intimní atmosféře obklopené borovým lesem a pláží. 
Hotel má 4 patra se 2 výtahy, je plně klimatizován a poskytuje 24 hod. službu recepce. Pokoje v hotelu jsou jednolůžkové, dvoulůžkové s možností přistýlky (upozorňujeme, že pokoj je malý a přistýlkou se prostor ještě zmenší). Pokoje mají SAT/TV, telefon, koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou, fénem, klimatizaci, Wi-Fi. Většina pokojů má balkon na mořskou stranu nebo do parku. Hotel není uzpůsoben pro osoby se zdravotním postižením. Pláže jsou oblázkové s pozvolným vstupem do moře, vzdálené cca 50 m od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek. Možnost slunění je i v upravovaném velkém parku před hotelem. 
V hotelu se nachází bufetová restaurace (snídaně 7:00-10:00; oběd 12:00-14:00; večeře 19:00-21:00 hod.), lobby bar s terasou. V bezprostřední blízkosti Oliveto restaurace &Vybaveníambulance, bazén dětský venkovní sladká voda, bazén venkovní sladká voda, dětské hřiště, grill bar, kadeřnictví, klimatizován celý hotel, kosmetický salón, lehátka na pláži - za poplatek, lobby-aperitiv bar, prodejna se suvenýry, recepce, restaurace, sauna, slunečníky na pláži za poplatek, směnárna, terasa, trezor na recepci, výtah, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro děti, animace pro dospěléSport v okolícyklistika, hřiště fotbalové, hřiště na košíkovou, jízdy na banánu, minigolf, plážový volejbal, půjčovna jízdních kol, stolní tenis, tenisové dvorce, vodní sporty, windsurfing

Popis lokality ubytování

do 100 m od moře



Tipy na výlet v okolí

   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.