Lišanj Family hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Chorvatské přímoří, Novi Vinodolski
Ubytování Lišanj Family hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 23 055 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel Lišanj Family je umístěn přímo na mořském břehu v blízkosti pláže v městečku Novi Vinodolski. Do centra městečka, které je vzdáleno cca 200 m vede pěší zóna lemována obchůdky, restauracemi, kavárnami.
Tento luxusní hotel je zcela klimatizovaný a nabízí moderně a komfortně zařízené pokoje a to jak dvoulůžkové, tak s možností přistýlky a rodinné. Pokoje mají SAT/TV, trezor, minibar, koupelnu, vysoušeč vlasů, WI-FI, klimatizaci, některé balkon do parku nebo na mořskou stranu.
Hosté mají k dispozici recepci, restauraci, aperitiv bar, venkovní terasu, kosmetický salon včetně masáží, venkovní bazény pro dospělé a děti, dětské brouzdaliště, lehátka a slunečníky u bazénu (omezené množství), bar u bazénu, bar na pláži, fitness, wellness centrum včetně bazénu, saunu, dětské hřiště, dětskou hernu, parkoviště (za poplatek). 
Ke sportovnímu vyžití slouží stolní tenis, malé hřiště pro míčové hry, tenisové kurty, potápěčské centrum, nabídka místních vodních sportů. V hlavní sezoně hotelVybaveníaperitiv bar, bar na pláži, bar u bazénu, bazén dětský, bazén venkovní, bazén vnitřní, dětská herna, dětské hřiště, kadeřnictví, klimatizován celý hotel, kosmetický salón, lehátka na pláži - za poplatek, lehátka u bazénu, masážní salón, parkování, recepce, restaurace, sauna, slunečníky na pláži za poplatek, terasa, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro děti, animace pro dospělé, fitness studio, hřiště pro míčové hry, potápění, stolní tenis, tenisové dvorce, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 100 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.