Lungomare hotel snídaně

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Kvarnerská riviéra, Opatija
Ubytování Lungomare hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 13 650 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel Lungomare Opatija se nachází přímo u moře v centru města a na Opatijské riviéře. Hotel nabízí zrekonstruované, moderní, klimatizované pokoje a společné prostory, recepci a hotelovou restauraci. Hotel je v docházkové vzdálenosti od nejvýznamnějších historických a nejoblíbenějších míst v Opatiji a má ideální polohu pro nezapomenutelnou dovolenou. Hotel také nabízí idylické prostředí podél Jaderského moře.
Hosté hotelu Lungomare Opatija mohou zdarma využívat pláž (betonová plata) 4*hotelu Kristal, která je vybavena převlékacími kabinkami, sprchami, lehátky a slunečníky (za poplatek). K dispozici jsou i bazény a fitness v hotelu Kristal (bezplatně). Za příplatek mohou hosté využívat spa v hotelu Kristal.
Hotel má 49 pokojů, z nichž většina má balkon s nádherným výhledem na moře. V hotelu je také Wi-Fi hotspot, takže můžete během pobytu zdarma surfovat na internetu. 
Typ pokojů:
Standardní dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi (19-26 m2): dvě jednolůžka (2x 90 x 200), rozkVybaveníaperitiv bar, klimatizován celý hotel, lehátka na pláži - za poplatek, parkování, prádelna, recepce, restaurace á la carte, slunečníky na pláži za poplatek, směnárna, společenská místnost, trezor na recepci, výtah, WI-FI k dispozici dle popisuSport v okolífitness studio, potápění, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 100 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.