Maestral Aminess hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Istrie, Novigrad
Ubytování Maestral Aminess hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 25 400 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníTento „Bike friendly“ hotel Aminess Maestral se nachází cca 1 km od centra města Novigrad. Hotel je plně klimatizován, má dvě čtyřpatrová křídla, v každém dva výtahy. 
Pokoje v hotelu jsou dvoulůžkové s možností přistýlky (21-23,5 m2), jednolůžkové (10-12,5 m2), suite (38,5 m2) a rodinné (24 m2), mají LCD SAT/TV, telefon, minibar, trezor, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci, Wi-Fi. Rodinné pokoje jsou dva pokoje propojené vnitřními dveřmi. Pokoje Suite mají ložnici a denní místnost s rozkládacím gaučem. Většina pokojů má balkon na mořskou stranu nebo do parku.
V hotelu je restaurace s venkovní terasou, hotelová terasa s večerní hudbou, lobby bar, bar a restaurace u bazénu, restaurant grill, herna, mini club pro děti, směnárna, kadeřnický salon, krytý bazén s vyhřívanou mořskou vodou (v ceně), wellness centrum (sauna, fitness, masáže a vířivky, aromaterapie - za poplatek).
U hotelu je venkovní bazén se sladkou vodou pro dospělé a děti. Pro děti je zde k dispozici dVybaveníaperitiv bar, bar u bazénu, bazén venkovní sladká voda, bazén vnitřní mořská voda, dětská herna, dětské hřiště, dětský klub, grill bar, kadeřnictví, lehátka na pláži - za poplatek, lobby-aperitiv bar, masážní salón, restaurace, sauna, slunečníky na pláži za poplatek, směnárna, terasa, večerní hudba, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro děti, animace pro dospělé, fitness studio, minigolf, plážový volejbalSport v okolíhřiště fotbalové, hřiště na košíkovou, hřiště na volejbal, kulečník, minigolf, plážový volejbal, stolní tenis, tenisové dvorce, vodní sporty, windsurfing

Popis lokality ubytování

do 100 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.