Maestral Bluesun hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Střední Dalmácie, Brela
Ubytování Maestral Bluesun hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 13 650 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníBluesun hotel Maestral se nachází na pobřeží v blízkosti slavné pláže Punta rata, které byla udělena první Modrá vlajka v Chorvatsku, jen kousek od známého kamene Brela, který je symbolem tohoto letoviska.
Hotel je zcela klimatizován. Pokoje v hotelu nabízíme dvoulůžkové typu Standard a jednolůžkové. Pokoje mají SAT/TV, telefon, minibar, trezor, koupelnu, vysoušeč vlasů, WI-FI, klimatizaci, balkon do parku nebo na mořskou stranu. Pokoje Standard nemají možnost přistýlky.
Dvoulůžkový pokoj Standard, balkon: velikost pokoje: 19 m2, manželská postel nebo dvě spojené postele (velikost: 180 x 200 cm), v koupelně je sprcha, balkon s výhledem na pohoří Biokovo.
Dvoulůžkový pokoj Standard, mořská strana, balkon: velikost pokoje: 22 m2, manželská postel nebo dvě spojené postele (velikost: 180 x 200 cm), v koupelně je sprcha, balkon s výhledem na moře.
Klientům je k dispozici recepce, směnárna, restaurace, aperitiv bar, výtah, internetový koutek, venkovní terasa, venkovní bazén, parkoviVybaveníaperitiv bar, bazén venkovní, internetový kout, parkování, recepce, restaurace, restaurace á la carte, terasaSport v okolíminigolf, stolní tenis, tenisové dvorce

Popis lokality ubytování

do 50 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.