Magal Aminess hotel

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Ostrov Krk, Njivice
Ubytování Magal Aminess hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 6 825 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotzel Magal Aminess je rodinným a plně klimatizovaným hotelem ideálním pro všechny, kteří touží po bezstarostné a klidné rodinné dovolené.
Je pouhých cca 50 metrů od moře, 200 m od pláže, obklopen středomořskou zelení. Do centra města je to cca 600 m.
V hotelu je několik typů pokojů, naše CK nabízí pokoje Comfort s balkonem na mořskou stranu s možností přistýlky. Klasické, dvoulůžkové pokoje pro 2 osoby s balkonem a Junior Suity s balkonem na mořskou stranu, které mají větší ložnici s manželským lůžkem a dvě pomocná lůžka, max. pro 4 osoby. Všechny pokoje mají klimatizaci, SAT/TV, sprchu, telefon, fén. Minibar mají pouze pokoje Superior a Junior Suite.
Najdete zde hotelovou restauraci, dětskou restauraci Miramì, Lobby bar s prostornou terasou. Hosté resortu mohou vyzkoušet nabídky nedalekých barů a restaurací. Cabana bar & Pizzerie Bukaleta, Lounge bar Plava terasa-modrá terasa - jedno z nejoblíbenějších stravovacích zařízení na Krku!Vybaveníaperitiv bar, dětské hřiště, kadeřnictví, kavárna, noční klub, obchody různé, pláž také FKK, televizní místnostSportpůjčovna jízdních kolSport v okolíhřiště pro míčové hry, minigolf, stolní tenis, tenisové dvorce, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 200 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.