Makarac vila

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Ostrov Brač, Milna
Ubytování Makarac vila
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 8 025 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníBrač je největší dalmatský ostrov s vrcholem Vidova Gora. Tento ostrov má neuvěřitelnou krajinu a uvidíte zde to nejlepší, co příroda může nabídnout - vápenec, strmé kopce, borovice, olivovníky, vinice, inkoustově modré vody, oblázky, zálivy, zátoky a mnohem více. Kromě nádherné přírody vás tento ostrov okouzlí svou architekturou, mystickou historií, tichými a zajímavými vesničkami a bohatou a rozmanitou gastronomií.
Villa Makarac se soukromým bazénem je ideální pro ty, kteří hledají cenově dostupné, ale krásné ubytování. Nachází se v poněkud izolované oblasti Makarac na ostrově Brač, která je přístupná pouze po soukromé cestě a nabízí úplné soukromí během vašeho pobytu. Vila je obklopena bujnou středomořskou zelení a nachází se pouhých 140 metrů od nejbližší oblázkovo-kamenité pláže. Vila má k dispozici parkovací místa pro 4 auta.
Tato okouzlující vila je dokonalou volbou pro vysněnou dovolenou s dětmi a rodinou se vším, co byste mohli potřebovat k tomu, abyste si naplno užili a odpVybaveníbazén venkovní, gril venkovní, lehátka u bazénuSportstolní tenis

Popis lokality ubytování

do 150 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.