Makarska Sunny Resort (bývalá Rivijera)

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Střední Dalmácie, Makarska
Název ubytování Makarska Sunny Resort (bývalá Rivijera)
Typ ubytování Pavilon
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 17 020 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníRiviera Sunny Resort leží v nádherném prostředí jen 350 m od krásné pláže s bílými oblázky; je obklopen vzrostlými borovicemi a téměř 258 olivovníky. Do centra města Makarské je to jen 1,5 km. Pěší chůzí po malebné promenádě podél pobřeží k místním barům a restauracím s širokou nabídkou cca 30 minut.
 
V resortu nabízíme tyto typy pokojů:
Superior pokoj 1/2+1; 2-3lůžkový s výhledem do parku (19 m2). Má 2 oddělené postele, přistýlka (3.lůžko) je pohovka. Koupelna se sprchovým koutem, SAT/TV, mini ledničku, telefon, Wi-Fi
Superior pokoj 1/2+1; 2-lůžkový s balkonem do parku (16-18 m2). Má manželské dvoulůžko nebo 2 oddělená lůžka. Koupelna se sprchovým koutem, SAT/TV, mini ledničku, telefon, Wi-Fi, klimatizace. Přistýlka (3.lůžko) je rozkládací křeslo.
Superior pokoj 4+2 s výhledem do parku (36 m2). Má 2 samostatné ložnice se spojovacími dveřmi (max. počet osob 6), 2 koupelny se sprchou, klimatizace, Wi-Fi, klimatizace, 2 koupelny se sprchou.
 
Pro rokVybavenídětské hřiště, grill bar, kavárna, lehátka na pláži - za poplatek, obchod s občerstvením, pivnice, směnárna, sprchy na pláži, televizní místnost, terasaSporthřiště na košíkovou, hřiště na volejbal, hřiště pro míčové hry, minigolf, petanque, vodní sportySport v okolítenisové dvorce

Popis lokality ubytování

do 300 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.