Medena apartmány Superior

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Střední Dalmácie, Seget Donji (Trogir)
Ubytování Medena apartmány Superior
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 4 316 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníApartmány Medena mají 205 apartmánů s oficiální kategorií 4*. Od moře jsou vzdálené
50 až 300 metrů.
Jsou rozmístěné v prostředí borových lesů a typické středomořské vegetace (šalvěj, levandule, rozmarýn), vhodné k odpočinku a léčení zejména dýchacích orgánů.
Jsou vzdálené jen 4 km od histrorického města Trogir. Místo je spojeno s příjemnou rybářskou vesnicí Seget 2 kilometry dlouhou nábřežní promenádou. 
Typ A (2+1) Superior **** - 42 m²: jedna ložnice se dvěma lůžky, rozkládací pohovka v obývacím pokoji, (vhodná pro jedno dítě max. 12 let), telefon, SAT/TV, Wi-Fi, koupelna a WC, klimatizace v každém pokoji. Nachází se v přízemí s terasou.
Typ B (4+1) Superior **** - 46 m²: dvě ložnice se dvěma lůžky v každém pokoji, výsuvná
pohovka v obývacím pokoji (vhodná pro jedno dítě max. 12 let), telefon, SAT/TV, Wi-Fi, vana a WC, samostatné WC, klimatizace v každé místnosti. Nachází se na 1. patře s balkonem.
Všechny apartmány jsou moderně zařízené a jsou vybavené základnVybaveníbazén venkovní, bistro, dětské hřiště, konferenční místnost, parkování, pizzerie, restaurace, restaurace á la carte, směnárna, stánek s novinami, stánek s občerstvením, supermarket, tobogán, trezor na recepciSport v okolíhřiště pro míčové hry, půjčovna jízdních kol, půjčovna šlapadel, tenisové dvorce, vodní sporty, windsurfing

Popis lokality ubytování

do 150 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.