Medveja bungalovy (pokoje)

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Kvarnerská riviéra, Medveja
Ubytování Medveja bungalovy (pokoje)
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 7 167 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHoliday Resort Medveja leží asi 10 km od Opatije a je příměstskou částí města Lovran, který je vzdálen asi 3 km. Resort je obklopen borovým lesem, který poskytuje příjemný stín v letních horkých dnech.
Bungalovy se nacházejí v zadní části kempu. V bungalovu jsou čtyři dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (dva v přízemí, dva v prvním patře), není zde možnost dětské postýlky. Všechny pokoje mají koupelnu se sprchou, SAT/TV, klimatizaci, vysoušeč vlasů, balkon nebo terasu. Zapůjčení lednice a trezoru je možné na recepci za poplatek. Stravování je podáváno v místní restauraci.
Apartmány pro 4 osoby (jiná nabídka) jsou také umístěné v bungalovech. Mají dvoulůžkovou ložnici, denní místnost s vybaveným kuchyňským koutem a lednicí a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, SAT/TV, vysoušeč vlasů, koupelnu se sprchou, klimatizaci, balkon nebo terasu. Apartmány jsou bez možnosti přistýlky i dětské postýlky.
Hostům je k dispozici recVybaveníbankomat, internetový kout, pivnice, pizzerie, pošta, prodejna se suvenýry, restaurace á la carte, stánek s občerstvením, supermarketSport v okolíhřiště pro míčové hry, minigolf, potápění, půjčovna sportovních potřeb, stolní tenis

Popis lokality ubytování

do 350 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.