Neptun hotel

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Souostroví Brijuni, Ostrov Veliki Brijun
Ubytování Neptun hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 12 443 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníBrijuni (také Brioni nebo Brijunski otoci) je skupina čtrnácti ostrovů v Jaderském moři. Leží u západního pobřeží Istrijského poloostrova a nacházejí se 2 km od pevninského města Fažana. V současné době existuje řada ubytovacích zařízení na ostrově Veliki Brijun, z nichž nabízíme hotel Istra a Neptun. Hotely si zachovaly svou historickou strukturu, a to je činí výjimečnými a odlišnými od všech ostatních, současných hotelů.
Hotel Neptun se nachází přímo u moře v přístavu ostrova Veliki Brijun v národním parku Brijuni. Hotel má tři podlaží se 41 dvoulůžkovými pokoji a 4 jednolůžkovými pokoji a 17 apartmány. V nabídce jsou pokoje s balkonem a výhledem do parku. 
Každý pokoj má koupelnu, vysoušeč vlasů, satelitní televizi, trezor na pokoji minibar, telefon a klimatizaci. 
V hotelu je k dispozici výtah, garáž, konferenční centrum, zasedací prostory, směnárna. Dále hlavní restaurace a restaurace à la carte. 
Wi-Fi je k dispozici ve společných prostoráchVybavenígaráž, kavárna, konferenční místnost, recepce, restaurace, restaurace á la carte, směnárna, terasa, výtah, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro děti, animace pro dospěléSport v okolípůjčovna jízdních kol

Popis lokality ubytování

do 50 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.