Neum Grand hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Jižní Dalmácie, Neum (bosna-Hercegovina)
Ubytování Neum Grand hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 10 920 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníTento moderní hotel se nachází v Neumském zálivu, cca 200 m od centra města, nedaleko poloostrova Pelješac, asi 65 km od Dubrovníku. 
Hotel nabízí ubytování v klimatizovaných jednolůžkových, dvoulůžkových a třílůžkových pokojích s balkonem s výhledem na moře, LCD televizory s mnoha programy, minibarem, koupelnou, Wi-Fi internetem a trezorem. Je možné rezervovat třílůžkový pokoj pouze na mořskou stranu s balkonem. Dále je možné využít propojené pokoje pro rodinné pobyty, některé upravené pokoje jsou určené i pro osoby se zdravotním postižením. Většina pokojů má výhled na moře (to však nezaručujeme). 
K cestě na pláž se využívá hotelový výtah a spojovací chodba v suterénu hotelu, která je dlouhá 100 m. Klienti se dostanou na pláž i po schodech hotelovým parkem vedle hotelu. Pláže jsou oblázkové, vhodné pro děti i neplavce. 
Hostům je k dispozici restaurace, aperitiv bar, disko bar, taneční terasa, restaurace na pláži, pizzerie, kongresový sál pro cca 450 osob a 3 malé sVybaveníaperitiv bar, bazén dětský, bazén Infinity, bazén venkovní mořská voda, dětská herna, diskotéka, garáž, konferenční místnost, lehátka na pláži - za poplatek, parkování, pizzerie, prodejna se suvenýry, restaurace, restaurace á la carte, sauna, slunečníky na pláži za poplatek, televizní místnost, terasa, výtahSportanimace pro děti, animace pro dospělé, fitness studio, kulečník, stolní tenisSport v okolíminigolf, potápění, stolní tenis, tenisové dvorce, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 200 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.