Obonjan Island Resort

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Ostrov Obonjan, Obonjan
Ubytování Obonjan Island Resort
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem od 5 260 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníSoukromý ostrov Obonjan se nachází v souostroví Šibenik v Dalmácii, regionu ve střední části Chorvatska. Do města Šibenik se lze dostat mezinárodními lety, letadlem nebo autem po moderních dálnicích nebo lodí. Jakmile dorazíte do města Šibenik, můžete využít oficiální lodní dopravu, kterou letovisko Obonjan nabízí všem návštěvníkům, aby se dostali na ostrov. Tento ostrov, který se nachází v úžasném Jaderském moři, se proměnil v útočiště pro relaxaci, wellness a kreativitu a přitahuje turisty z celého světa. 
Obonjan, jeden z mála neobydlených jadranských ostrovů s úplným soukromím, má rozlohu 56 hektarů a je domovem okouzlujícího letoviska Glamping & Island lodge s celkem 232 ubytovacími jednotkami (2-4 osoby se 725 lůžky).
Island Homes jsou prostorné a ekologické mobilní domy, které jsou plně zařízené, mají také velkou terasu, kde můžete relaxovat se svými blízkými. Hosté si mohou vybrat mezi jednotkami pro dvě osoby s jednou ložnicí a koupelnou nebo jednotkaVybaveníbazén venkovní mořská voda, dětský klub, lehátka na pláži - pro hosty zdarma, lobby-aperitiv bar, pizzerie, restaurace, terasa, večerní hudbaSportanimace pro děti, animace pro dospěléSport v okolívodní sporty



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.