Ola hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Střední Dalmácie, Seget Donji (Trogir)
Ubytování Ola hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 18 023 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel Ola je špičkový designový hotel vzdálený cca 2 km od historického centra města Trogir (Unesco) a 200 m od pláže, 7 km od letiště Split.
Hotel je určen zejména pro dospělé osoby, min. od výše věku 16 let, a to pro služby hotelového servisu pro jedinečnou relaxaci. Ola Hotel je rovněž jedinečným místem i pro pořádání moderních obchodních akcí a konferenčních programů. Konferenční místnost určena pro max. 80 osob s audiovizuální technikou.
Hotel nabízí 50 designových pokojů na 4 podlažích, s 2 výtahy a 3 pokoje pro zdravotně postižené osoby. Všechny pokoje mají balkon s nádherným výhledem na moře.
Vybavení pokojů: prémiové švýcarské matrace Elite – EU Eco label, luxusní povlečení, polštáře k výběru z prachového peří, pěny, vysokorychlostní připojení k internetu a Wi-Fi připojení, minibar na pokoji (za poplatek), klimatizace. Součástí koupelen jsou: fén, bio toaletní potřeby, bavlněné a lněné ručníky, župany a pantofle. Všechny pokoje jsou nekuřácké, ale kouření je povolenoVybaveníaperitiv bar, bar u bazénu, bazén venkovní, bazén vnitřní sladká voda, dobíjecí stanice elektroaut, garáž, konferenční místnost, kosmetický salón, lehátka na pláži - za poplatek, lehátka u bazénu, masážní salón, parkování, recepce, restaurace, restaurace á la carte, sauna, slunečníky na pláži za poplatek, slunečníky u bazénu, sprchy na pláži, výtah, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisuSportposilovnaSport v okolípotápění, půjčovna jízdních kol, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 250 m od moře



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.