Orsan Aminess hotel - ALL inclusive light

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Jižní Dalmácie, Orebič (Pelješac)
Ubytování Orsan Aminess hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 11 470 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníAminess hotel Orsan, který je obklopen borovicemi a cypřiši, se nachází přímo na mořském břehu, na okraji města Orebič na poloostrově Pelješac. Centrum města je vzdáleno cca 800 m. Pokoje v hotelu jsou dvoulůžkové s možností přistýlky (cca 16-18 m2) i jednolůžkové za příplatek. Výbava pokoje: SAT/LCD TV, telefon, koupelna, vysoušeč vlasů, klimatizace, WI-FI, balkon na mořskou stranu nebo do parku.
Hostům je k dispozici recepce, trezor na recepci, klimatizovaná restaurace s venkovní terasou, aperitiv bar, venkovní bazén s mořskou vodou a terasou, dětské hřiště, hřiště na plážový volejbal, stolní tenis, pétanque, bezplatné parkoviště (omezený počet parkovacích míst!)
V hlavní sezoně hotel zajišťuje pro nejmenší Mini Club, dále animace pro děti i dospělé, večery s živou hudbou. Oblázko-písčitá pláž je přímo před hotel vzdálena cca 50 m. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek. Na pláži je také nabídka místních vodních sportů: prVybaveníaperitiv bar, bazén venkovní mořská voda, dětské hřiště, lehátka na pláži - za poplatek, parkování, recepce, restaurace á la carte, slunečníky na pláži za poplatek, terasa, trezor na recepci, večerní hudba, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro děti, animace pro dospělé, petanque, plážový volejbal, stolní tenisSport v okolípůjčovna skútrů, půjčovna šlapadel, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 100 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.