Parentium Plava Laguna hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Istrie, Poreč - Zelena Laguna
Ubytování Parentium Plava Laguna hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 27 448 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníNachází se na poloostrově mezi travnatým porostem a stromy s překrásným pohledem na moře a okolí. Hotel Parentium Plava Laguna je plně klimatizován plus má centrální vytápění všech prostor takže může být otevřen od jara až do podzimu.
Pokoje jsou moderní a útulné,  všechny mají klimatizaci, SAT/TV, přímý telefon, trezor, vysoušeč vlasů, minibar (za příplatek), Wi-Fi, balkon, v koupelně vana nebo sprcha.
Classic (25 m2), Superior (25 m2) – strana park, Premium (25 m2) – pohled na moře. Suite (35 m2) jsou dvě spojené místnosti, jedna s manželským lůžkem, druhá s rozkládacím gaučem pro 1 dospělou osobu nebo pro 2 děti do 14 let, balkon nebo balkon strana park nebo balkon strana moře. Je zde i prezidentské apartmá (80 m2) pro 2 osoby, info v CK.
Hosté mají k dispozici dvě tematické restaurace, obě s otevřenými terasami, à la carte restaurant Bacchus, lounge bar a plážový bar. Je zde wellness centrum - vybavené finskou, tureckou, ruskouVybaveníaperitiv bar, bar u bazénu, bazén venkovní mořská voda, bazén venkovní sladká voda, bazén vnitřní sladká voda, bistro, kadeřnictví, klimatizován celý hotel, konferenční místnost, lehátka na pláži - pro hosty zdarma, lehátka u bazénu, lobby-aperitiv bar, masážní salón, parkování hlídané je možné, piano bar, pokojový servis, prodejna se suvenýry, restaurace, restaurace á la carte, ručníky u bazénu, salón krásy, služba praní prádla, směnárna, sprchy na pláži, stánek s novinami, televizní místnost, úschovna jízdních kol, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro dospělé, fitness studio, plážový volejbal, ranní gymnastika, vodní sportySport v okolíhřiště fotbalové, hřiště na košíkovou, hřiště na volejbal, jízdy na koni, kanoistika, minigolf, půjčovna jachet a plachetnic, půjčovna jízdních kol, půjčovna šlapadel, squash, stolní tenis, tenisové dvorce, vodní lyžování, windsurfing

Popis lokality ubytování

do 50 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.