Park Umag Holiday kemp mobil home (cama)

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Istrie, Umag
Ubytování Park Umag Holiday kemp mobil home (cama)
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 2 888 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníPark Umag je jedním z nejatraktivnějších kempů, který se nachází 9 km od města Umag. Upravená přírodní pláž s 3 km dlouhou promenádou v kempu Park Umag je místy betonová, kamenná oceněná Modrou vlajkou.
Kemp nabízí bazénový komplex i s bazénem pro děti a kojence s pirátskou lodí, dětská hřiště a istrijskou „eko vesnici“ - zábavní a vzdělávací ekologický park s ukázkou památek Istrie, denní a večerní animace pro děti i dospělé včetně vodní gymnastiky, pilates, jógy, cvičebních programů, aerobik, pro děti Mini Club, Teenage Club, adrenalinový park. 
Hosté mají bohatou sportovní nabídku pro aktivní dovolenou. V kempu jsou hřiště pro plážový volejbal, fotbal, tenis, a další aktivity jako střelnice, běžecké a turistické stezky, cyklotrasy, vodní sporty (windsurfing, parasailing, banánový člun, šlapadla, kánoe a půjčovna vodních skútrů), půjčovna kol a další. 
Kemp dále hostům nabízí supermarket,  pekařství, prodej čerstvých ryb, kadeřnictví, masáže, iVybaveníbazén dětský, bazén venkovní, dětské hřiště, dětský klub, internetový kout, kadeřnictví, masážní salón, pekařství, supermarketSportaerobic, animace pro děti, animace pro dospělé, cyklistika, hřiště fotbalové, hřiště pro míčové hry, jízdy na banánu, plážový volejbal, půjčovna jízdních kol, půjčovna skútrů, půjčovna sportovních potřeb, půjčovna šlapadel, střelnice, tenisové dvorce, turistika, vodní sporty, windsurfing

Popis lokality ubytování

do 300 m od moře



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.