Perla hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Severní Dalmácie, Rogoznica
Ubytování Perla hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 17 256 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníLuxusní hotelový resort Perla je umístěn na mořském břehu v zálivu Rogoznica, přímo u oblázkové pláže. Centrum městečka Rogoznica je vzdáleno cca 1,5 km. Resort tvoří 3 budovy
 
Hotel Perla **** se nachází před apartmánovým domem Perla. V přízemí hotelu se nachází recepce, lobby a snídaňová restaurace, v dalších dvou patrech jsou pokoje, kam se dostanete výtahem nebo po schodech. K dispozici je 27 prostorných, světlých pokojů s balkonem a výhledem na moře.
Komfortní pokoje v hotelu Perla resort jsou vybavené moderním nábytkem.
 
1/2 pokoj má 2 lůžka SAT/TV, WIFI, minibar, koupelnu s vysoušečem vlasů, klimatizaci, bez balkonu, pro 2 osoby
 
1/2+1 pokoj BPM má 2 lůžka, rozkládací gauč pro 1 dítě do 18 let, SAT/TV, WIFI, minibar, koupelnu s vysoušečem vlasů, klimatizaci, balkon přímý pohled moře.
 
1/2+2 pokoj BPM má 2 lůžka, rozkládací gauč pro 2 děti do 16 let, SAT/TV, WIFI, minibar, koupelnu s vysoušečem vlasů, klimatizaci, balkon přímý pohled moře.
 Vybaveníaperitiv bar, bazén venkovní, dětské hřiště, gril venkovní, obchod s potravinami, parkování, recepce, restaurace, taverna, terasa, WI-FI k dispozici dle popisuSport v okolífitness studio, půjčovna jachet a plachetnic, půjčovna lodiček, půjčovna skútrů, tenisové dvorce

Popis lokality ubytování

do 50 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.