Pine Beach Pakoštane (Adriatic eco resort)

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Severní Dalmácie, Pakoštane
Název ubytování Pine Beach Pakoštane
Typ ubytování Bungalov
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 11 699 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníClub Pine Beach Pakoštane je jedinečné letovisko v nádherném přírodním prostředí borového lesa o rozloze 18 hektarů. Nachází se na okraji městečka Pakoštane, do centra městečka je to pěšky cca 10 minut. Jedná se o jedinečný areál, kde můžete uskutečnit buď aktivní dovolenou anebo relaxovat v úžasném přírodním prostředí.
 
Ubytování je v jednoduchých rákosových chýších, nazývaných jako bungalovy v polynéském stylu, které jsou umístěny cca 10-200 m od pláže na zalesněném svahu, pod borovicemi, u zátoky s čistým mořem. Pláže jsou: písčité z jemného písku s velmi pozvolným přístupem do moře (délka cca 80 m), oblázkové, kamenité a skalnaté (délka cca 800 m).
NOVINKOU pro rok 2022 byl též nový typ bungalovu C4 + 1E Comfort bungalov. Je zde nově zavedena elektřina pro vnitřní osvětlení a USB port pro nabíjení mobilů přímo bungalovu a rovněž Wi-Fi.
V uzamykatelných bungalovech se nacházejí lůžka včetně lůžkovin, skříňka/ky na oděvy,1-2 rákosové okenice pro větrání, na podlaze je keraVybaveníambulance, aperitiv bar, bar na pláži, dětský klub, internetový kout, masážní salón, noční klub, parkování, prodejna se suvenýry, recepce centrální, směnárnaSport v okolíaerobic, animace pro děti, animace pro dospělé, hřiště na košíkovou, hřiště pro míčové hry, lukostřelba, petanque, plážový volejbal, půjčovna jachet a plachetnic, půjčovna jízdních kol, půjčovna lodiček, půjčovna skútrů, stolní tenis, škola tenisu, tenisové dvorce, vodní pólo

Popis lokality ubytování

do 200 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.