Pineta hotel

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Istrie, Vrsar
Ubytování Pineta hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem za 22 971 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel Pineta je situován v blízkosti přístavu a městečka Vrsar. Hotel je plně klimatizovaný. Pokoje v hotelu jsou dvoulůžkové, některé s možností přistýlky. Pokoje mají LCD SAT/TV, telefon, minibar, koupelnu, vysoušeč vlasů, WIFI, klimatizaci, balkon. Některé pokoje jsou situovány na mořskou stranu, některé do parku (viz ceník). 
Hosté mají k dispozici hotelovou restauraci (upozorňujeme, že večeře se mohou podávat i v centrální restauraci komplexu Belvedere), Aperitiv bar s velikou terasou s pohledem na městečko Vrsar. Dále je zde welness centrum (masáže, sauna, hydromasážní koupele), klimatizované fitness studio, vnitřní bazén se sladkou vodou. Venkovní bazén se sladkou vodou pro děti a dospělé je pod hotelem v komplexu Belvedere. 
V hlavní sezoně hotel zajišťuje zábavné animace pro dospělé a děti denně kromě soboty. Pro děti ve věku 4-11 let je tu mini club s animací, večerní program pro děti: mini disco, mini kabaret, talent show a další. Pro děti je tu menší dětské hřišVybaveníbazén dětský venkovní sladká voda, bazén venkovní sladká voda, bazén vnitřní sladká voda, bezbariérový přístup, dětský klub, kavárna, konferenční místnost, masážní salón, piano bar, restaurace á la carte, sauna, terasa, trezor na recepci, turecká koupel, večerní hudba, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro děti, animace pro dospělé, aqua aerobic, hřiště na košíkovou, petanque, posilovna, ranní gymnastika, škola tance, túry na kolech, vodní póloSport v okolíhřiště pro míčové hry, minigolf, potápění, půjčovna jízdních kol, stolní tenis, tenisové dvorce, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 100 m od moře



Tipy na výlet v okolí

   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.