Pula hotel

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Istrie, Pula
Ubytování Pula hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem za 15 093 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel Pula je umístěn cca 3 km od historického centra Puly, v části nazvané Stoja, obklopen piniovým hájem. Hotel je plně klimatizovaný a skládá se ze tří křídel, má výtah od recepce (hlavní vchod) do 4. patra, nejezdí do poschodí s restaurací a barem, do suterénu a do zvýšeného přízemí.
Pokoje v hotelu jsou dvoulůžkové s možností přistýlky (rozkládací křeslo 80x200 cm), jednolůžkové a pokoje typu suite s rozkládacím gaučem pro děti. Všechny pokoje mají SAT/TV, telefon, trezor, klimatizaci, bezplatné WI-FI připojení k internetu, vysoušeč vlasů; balkon mají jen některé pokoje (viz ceníková tabulka), ostatní mají francouzské okno. Hotel nerozlišuje pokoje na mořskou stranu a do parku. Pokoje nejsou bezbariérové. Hotel má výtah k pokojům, ale z patra recepce do patra s restaurací nelze jet výtahem, je zde cca 10 schodů. 
Hostům je k dispozici recepce, směnárna, restaurace, aperitiv bar s terasou, fitness, půjčovna jízdních kol a venkovní bazén se sladkou vodou a terasou na sluněníVybaveníaperitiv bar, bazén venkovní sladká voda, diskotéka, lehátka u bazénuSport v okolíhřiště pro míčové hry, sportovní centrum, tenisové dvorce

Popis lokality ubytování

do 200 m od moře



Tipy na výlet v okolí

   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.