Punta Vitality hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Ostrov Lošinj, Veli Lošinj
Ubytování Punta Vitality hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 11 375 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel se nachází v malebném městečku Veli Lošinj, obklopený borovým lesem, 4 km od od města Mali Lošinj.
Pokoje v hotelu jsou dvoulůžkové, některé s možností přistýlky a pokoje suite. Pokoje mají balkon (kromě typu Standard Plus), klimatizaci/topení, telefon, SAT/TV, vysoušeč vlasů, trezor, minibar (za poplatek), bezplatné WI-FI připojení k internetu.
Klientům je k dispozici hotelová restaurace Olea, kde se podává snídaně, případně i večeře, terasa s výhledem na moře, restaurace à la carte Punta a Levante, Lounge bar Stilla s výběrem vín a domácích likérů, další dva bary jsou u bazénu a na pláži. Jsou zde 2 konferenční sály, každý o kapacitě 70 osob.
Hotel má vnitřní bazén a 2 venkovní bazény s mořskou vodou. Dále je zde „Vitality zóna“ – vířivky, sauny, masážní sprchy, relaxační zóna, tělocvična a posilovna – pro hosty hotelu bez dalších poplatků.  Pro děti je zde dětské hřiště. Hotel zajišťuje denní a večerní animaci pro děti od 5 do 12 let (oVybaveníbar na pláži, bar u bazénu, bazén dětský, bazén venkovní mořská voda, bazén vnitřní, dětské hřiště, jacuzzi společná, konferenční místnost, lehátka na pláži - pro hosty zdarma, lehátka u bazénu, lobby-aperitiv bar, restaurace, restaurace á la carte, sauna, slunečníky u bazénu, terasa, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro děti, animace pro dospělé, fitness studioSport v okolípůjčovna jízdních kol, tenisové dvorce, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 50 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.