Resnik pavilony

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Střední Dalmácie, Kaštel Štafilić (Trogir)
Ubytování Resnik pavilony
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 13 245 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníNachází se v západní části Kaštelanské riviéry, asi 8 km od Trogiru. Komplex je rozsáhlý, příjemný, celý obklopen zelení. Ubytování zde najdeme v atriovém, jednopatrovém pavilonu a v samostatně stojících zděných bungalovech.
Bungalovy jsou buď typu STUDIO (1/2+2 růžové - jedna místnost se 4 lůžky, 24 m2, bez kuchyňského koutu) nebo SUITE (1/4 žluté - dvě dvoulůžkové ložnice + denní místnost, v denní místnosti kuchyňský kout s lednicí a dvouplotýnkovým vařičem, nádobí doporučujeme vzít si vlastní – je tu minimální vybavenost, 28 m2. Všechny bungalovy mají vlastní sociální zařízení, terasu. Některé BGW SUITE jsou s klimatizací viz cenová tabulka.
Pokoje v pavilonu jsou dvoulůžkové (velikost 19 m2) jak s francouzským lůžkem a možností jedné přistýlky, tak klasických 2 lůžek, mají balkon, sociální zařízení, telefon.
Všechny společné prostory jsou klimatizované (recepce, restaurace). Dále hosté mají k dispozici restauraci à la carte (8:00-22:00), plážový bar (8:00-24:00),Vybaveníaperitiv bar, bar na pláži, grill bar, klimatizovaná restaurace, lehátka na pláži - za poplatek, obchod s potravinami, parkování, recepce, restaurace á la carte, slunečníky na pláži za poplatek, televizní místnost, terasa, WI-FI k dispozici dle popisuSport v okolíhřiště pro míčové hry, stolní tenis, škola potápění, tenisové dvorce

Popis lokality ubytování

do 50 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.