Slaven Annex

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Chorvatské přímoří, Crikvenica - Selce
Název ubytování Slaven Annex
Typ ubytování Depandance
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 12 925 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel Slaven a jeho pavilony Annex Slaven se nacházejí v centru městečka Selce, cca 2 km jižně od města Crikvenice. Hotel má celkem čtyři pavilony Slaven, které jsou vzdálené asi 100 m od hotelu. Pavilony jsou po renovaci kategorie 3* a nově pod názvem Annex Slaven, jsou v nich dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, balkonem a koupelnou, jsou vybavené novým nábytkem, klimatizací a WI-FI.
V hotelu Slaven je umístěna centrální recepce, restaurace se zahradní terasou společná i pro hosty hotelu. Hostům je k dispozici restaurace, aperitiv bar, taneční terasa s hudebními večery, snack bar, trezor na recepci za poplatek, parkoviště za poplatek. U hotelu je dětské hřiště. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce, stolní tenis, minigolf. Pláže jsou oblázkové a betonové, vzdálené cca 100-300 m od hotelu. Na pláži je malý tobogán a bohatá nabídka místních vodních sportů, v blízkosti potápěčské centrum. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek.
 
Doplňující informaVybaveníaperitiv bar, dětské hřiště, lehátka na pláži - za poplatek, parkování, recepce, restaurace, slunečníky na pláži za poplatek, stánek s občerstvením, terasa, trezor na recepci, večerní hudbaSport v okolíminigolf, stolní tenis, tenisové dvorce, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 300 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.