Splendid Resort apartmány

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Istrie, Pula - Zlatne Stijene
Ubytování Splendid Resort apartmány
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 5 998 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

 
 

Popis ubytování

UbytováníApartmány Splendid Resort se nacházejí v lokalitě zvané Zlatne Stijene, která je vzdálena cca 2 km od centra města Pula. Splendid Resort se nachází v oblasti známé jako Zlaté skály (Zlatne Stijene / Golden Rocks).
Všech 218 apartmánů je klimatizovaných s balkonem, pěkně zařízených s plně vybavenou kuchyní s kávovarem, bojlerem, satelitní TV s plochou obrazovkou, lednicí a mrazákem, apartmány jsou se sprchovým koutem.
TYP A patro-1, 2-4 - Dvoupokojový apartmán, 40-55 m2 + balkon, až pro 4 osoby; obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, 1 dvoulůžkový pokoj, kuchyňský kout s kávovarem, lednicí a mrazákem, koupelna s fénem, ​​trezor.
TYP A 2-4 - Dvoupokojový apartmán, 32-40 m2 + balkon, až pro 4 osoby; obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, 1 dvoulůžkový pokoj, kuchyňský kout s kávovarem, lednicí a mrazákem, koupelna s fénem, ​​trezor.
TYP AX 3-5 - Dvoupokojový apartmán, cca 40 m2 + 40 m2 terasa, až pro 5 osob, sestával z obývacíhVybaveníbazén dětský venkovní mořská voda, bazén venkovní mořská voda, dětské hřiště, kavárna, lehátka na pláži - za poplatek, parkování, pizzerie, recepce centrální, restaurace á la carte, směnárna, supermarket, terasa, večerní hudba, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro děti, animace pro dospěléSport v okolíhřiště pro míčové hry, minigolf, plážový volejbal, potápění, stolní tenis, tenisové dvorce, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 200 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.