Timun hotel

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Ostrov Hvar, Pokrivenik
Ubytování Timun hotel
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem od 10 054 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel Timun je malý rodinný hotel v zálivu Pokrivenik na severním pobřeží ostrova Hvar, na pravé straně zálivu, pouhých 10 m od moře.
Nachází se v klidné zátoce, kde najdete vše, co potřebujete pro kompletní dovolenou. Ti, kteří mají dobrodružného ducha, si mohou pronajmout loď a vyplout na pláž a prozkoumat sousední zátoky. Pobyt si můžete užít jak v páru, tak s rodinou.
Ubytování je s polopenzí v ceně - snídaně je formou bufetu, večeře je výběr ze dvou menu (rybí nebo masové). Hotelové pokoje jsou v 1. a 2. patře nad restaurací. Všechny mají balkon, některé na moře, druhé do parku. Pokoje jsou 2lůžkové nebo 4lůžkové (2 základní lůžka + 2 přistýlky). Ve všech pokojích je k dispozici připojení k internetu.
Restaurace a pizzerie jsou přímo v samotném hotelu Timun. V jídelním lístku najdete velký výběr čerstvých mořských plodů a dalších mořských specialit, které se na váš stůl dostanou přímo z Jaderského moře. Kromě ryb jsou v nabídce masová jídla a pizzy. Restaurace se nachází vVybavenímožnost zapůjčení automobilu, parkování, pizzerie, restauraceSport v okolípůjčovna lodiček



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.