Toni vila bez stravy

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Severní Dalmácie, Sveti Filip I Jakov
Název ubytování Toni vila
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 6 723 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníVila Toni je samostatný objekt v uzavřeném prostoru s vlastní restaurací pouhých 30 metrů od pláže v klidné části městečka. Od centra městečka Sv.Filip i Jakov je vzdálen cca 500 m, od města Biograd na Moru cca 3 km. Leží na pobřeží Pašmanského kanálu na cestě mezi Zadarem a Šibenikem.
Vila Toni je kategorizována třemi hvězdičkami a skládá se z celkem deseti 2lůžkových pokojů, čtyř apartmánů pro 4 osoby a tří studio apartmánů pro 2 osoby. Všechny pokoje jsou vybaveny TV se satelitním příjmem, neomezeným bezdrátovým internetem, klimatizací a lednicí. 
Restaurace disponuje venkovní, krytou terasou s částečným výhledem na moře.
Pokoje 1/2: sprcha, WC, balkon, 4 pokoje mají o něco menší balkony se stolem a 2 židlemi, ve 4 pokojích je možnost přistýlky rozkládací pro děti do 12 let a pro menší děti do 4 let je možné dát i dětskou postýlku. 5 pokojů je ve zvýšeném přízemí a 5 pokojů je v 1. patře.
Apartmány 1/4 (1/2+2): 2 apartmány jsou ve zvýšeném přízemí a 2 apartmány v 1. patře,Vybavenílehátka na pláži - za poplatek, parkování, slunečníky na pláži za poplatekSport v okolíškola potápění, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 100 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.