Uvala Scott hotel

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Chorvatské přímoří, Kraljevica
Název ubytování Uvala Scott hotel
Typ ubytování Pavilon
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 10 578 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníTento hotelový komplex se skládá z několika budov. Nachází se v zátoce Dubno, cca 1 km od Kraljevice. Tato zátoka přilákala svojí krásou anglického šlechtice Alexandra Scotta a zalíbila se mu natolik, že ji začátkem 19. století zakoupil. Pobýval zde až do smrti roku 1860. Úpravou jeho někdejšího rodinného domu vznikla dnes speciální restaurace, kde se podávají speciality přímořské kuchyně.
V tomto komplexu nabízíme pokoje typu Standard nebo Superior. A také apartmány pro 2-4 osoby.
Pokoje jsou dvoulůžkové s možností přistýlky a jednolůžkové. Pokoje Standard jsou situované na mořskou stranu (bez záruky výhledu na moře). Pokoje Superior mají navíc klimatizaci, SAT/TV, lednici.
Složení APT: jedna dvoulůžková ložnice s francouzským lůžkem a v obývacím pokoji rozkládací lůžko pro 2 osoby, zařízená kuchyň se vším vybavením, sociální zařízení, telefon, SAT/TV, klimatizace.
Pláže jsou betonové s přímým vstupem do moře. Dětská část je písková s pozvolným vstupem do moře. LeháVybavenícafé bar, diskotéka, grill bar, konoba, lehátka na pláži - za poplatek, minimarket, pizzerie, prodejna se suvenýry, recepce centrální, restaurace, sauna, slunečníky na pláži za poplatek, směnárna, taverna, WI-FI k dispozici dle popisuSport v okolíkulečník, půjčovna lodiček, půjčovna šlapadel, stolní tenis, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 350 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.