Villas Rubin Resort apartmány

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Istrie, Rovinj
Ubytování Villas Rubin Resort apartmány
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem za 6 110 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníResort Villas Rubin se nachází asi 3 km jižně od centra města Rovinj. Turistické středisko je obklopeno zelení, květy a mořem. 
POKOJE:
Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (rozkládací pohovka) se nacházejí v patrovém pavilonu pod názvem CERE. Pokoje mají SAT/TV, telefon, malou ledničku, koupelnu, klimatizaci, WI-FI (omezený přístup) balkon nebo terasu. 
APARTMÁNY:
Apartmány pro 3 - 5 osob mají kompletně vybavený kuchyňský kout, SAT/TV, telefon, trezor, WI-FI (omezený přístup), koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci, terasu.
 
1/3 STD 3 - má jednu místnost, kde je manželská postel a rozkládací gauč pro 1 osobu.
1/3-4 (1/2+1-2) APT N41- má dvoulůžkovou ložnici a denní místnost s rozkládacím gaučem (190 x 160 cm) pro 1 dospělou osobu nebo 2 menší děti.
1/5 (2/2+1) APT N52 - má 2 dvoulůžkové ložnice, denní místnost s rozkládacím gaučem pro 1 dospělou osobu.
1/5 (2/2+1) APT N52 X - má 2 dvoulůžkové ložnice, denní místnost s rozkládacím gaučem pro 1 dospělou oVybaveníambulance, aperitiv bar, bazén dětský venkovní mořská voda, bazén venkovní mořská voda, cukrárna, dětské hřiště, dětský klub, kadeřnictví, lehátka na pláži - za poplatek, parkování, pivnice, pizzerie, restaurace á la carte, slunečníky na pláži za poplatek, směnárna, stánek s novinami, stánek s občerstvením, supermarket, taverna, televizní místnost, terasa, tobogán, večerní hudba, zábavní centrumSportaerobic, animace pro děti, animace pro dospělé, aqua aerobicSport v okolíhřiště pro míčové hry, kulečník, kuželky, minigolf, nordic walking, plážový volejbal, potápění, půjčovna jízdních kol, ranní gymnastika, stolní tenis, střelnice, škola potápění, tenisové dvorce, túry na kolech, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 300 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.