Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort apartmány

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Chorvatské přímoří, Novi Vinodolski
Ubytování Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort apartmány
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 12 357 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníWyndham Novi Vinodolski Resort se nachází u malebného městečka Novi Vinodolski, pouhých 20 minut od nejbližšího mezinárodního letiště (Rijeka) a 120 minut od mezinárodního letiště Záhřeb. Nabízí 93 hotelových pokojů a apartmánů a 336 apartmánů s výhledem na moře nebo nádherné zahrady a park. Apartmány Premium a Deluxe se nacházejí přímo nad krásnou pláží a jsou ideální pro rodiny nebo party přátel. Apartmány obklopují svěží zelené, voňavé zahrady.
Vybavení resortu:
WI-FI zdarma, 24hodinová recepce, bankomat, směnárna, půjčovna aut (za poplatek), prádelna (za poplatek), parkoviště a garáž až pro 500 vozidel na místě (za poplatek)
APARTMÁNY:
Apartmány jsou rozmístěné ve 35 vilách orientovaných na moře v 6 řadách 50-300 m od hlavní budovy hotelu.
Vybavení apartmánů:
prostorný obývací pokoj s moderním nábytkem, 1-3 ložnice s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi, plně vybavená kuchyně s jídelnou (sporák se 4 elektrickými plotýnkami a troubou, lednice, kávovar), balkon nebVybaveníbankomat, bazén dětský, bazén venkovní mořská voda, bazén venkovní sladká voda, bazén vnitřní mořská voda, café bar, dětská herna, dětské hřiště, garáž, konferenční místnost, masážní salón, možnost zapůjčení automobilu, parkování, prádelna, recepce, restaurace, sauna, směnárna, Spa, tobogán, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro děti, fitness studio, hřiště pro míčové hry, jízdy na banánu, malá kopaná, plážový volejbal, půjčovna skútrů, půjčovna šlapadel, stolní tenis, tenisové dvorce, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 200 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.