Zora hotel - pokoje Comfort

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Severní Dalmácie, Primošten
Ubytování Zora hotel - pokoje Comfort
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 16 203 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel se nachází na zalesněném poloostrově Raduča s výhledem na malebné starobylé městečko Primošten, od centra města je vzdálen cca 500 m. Hotel se skládá celkem z několika budov vzájemně mezi sebou propojených výtahem, má 3 patra s celkovým počtem 324 pokojů.
Pokoje Comfort*** (tato nabídka) jsou standartní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, jednolůžkové a také rodinné (dvě dvoulůžkové ložnice propojené vnitřními dveřmi, s jedním hlavním vchodem, jedním sociálním zařízením – určeno pro 2 dospělé osoby a 2 děti). Mají klimatizaci, SAT/TV, telefon, balkon orientovaný na mořskou stanu (není zaručen pohled na moře). Vysoušeč vlasů na pokoji, trezor na recepci.
Pokoje PREMIER CLUB**** (jiná varianta) jsou komfortní pokoje, orientované na mořskou stranu (není zaručen pohled na moře). Pokoje jsou dvoulůžkové s možností přistýlky, jednolůžkové a také rodinné (dvě dvoulůžkové ložnice propojené vnitřními dveřmi, s jedním hlavním vchodem, jedním sociálním zařízením. Určené pro 2 dVybaveníaperitiv bar, internetový kout, kavárna, konferenční místnost, restaurace, terasa, trezor na recepci, výtah, WI-FI k dispozici dle popisuSport v okolíhřiště na košíkovou, hřiště na volejbal, jízdy na banánu, minigolf, stolní tenis, tenisové dvorce, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 100 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.