Viva Tangerine by Wyndham

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Dominikánská republika, Puerto Plata
Název ubytování Viva Tangerine by Wyndham
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 35 469 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

Výhody nabídky 1přímo na písčité plážiVýhody nabídky 2All inclusiveVýhody nabídky 3windsurfing a surfingVýhody nabídky 4vhodné pro rodiny s dětmiStřediskoPuerto Plata - CabaretePolohaResort se nachází přímo na krásné písečné pláži v oblasti Cabarete, která je známá po celém světě jako ráj surfařů a kitesurfařů. Centrum Cabarete s mnoha restauracemi, bary a nákupními možnostmi je vzdáleno cca 10 min., letiště Puerto Plata cca 30 minut.PlážResort se nachází přímo na krásné písčité plážiVybavení273 pokojů, vstupní hala s recepcí, lobby, internetový koutek, Wi-Fi, bufetová restaurace, 2 á la carte restaurace, bar, fotocentrum, bazén, bar u bazénu, sluneční terasa s lehátky a slunečníky (na pláži i u bazénu zdarma).UbytováníDvoulůžkové pokoje superior garden view: vybaveny klimatizací, koupelnou s vanou nebo sprchou, WC, fénem, telefonem, trezorem k pronajmutí, satelitní TV, WiFi připojení na internet (za poplatek). Balkon nebo terasa s výhledem do zahrady.
Dvoulůžkové pokoje superior sea view: balkon nebo terasa na stranu k moři, jinak stejné vybavení jako dvoulůžkové pokoje superior garden view.StravaAll inclusive: zahrnuje snídani, oběd a večeři formou bufetu, drobné občerstvení během dne, nabídku nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby. Časy a místa čerpání služeb určuje hotel.Sport a zábavaZdarma - aerobik, basketbal, fitness, kánoe, katamarán, potápění v bazénu, tenisový kurt, vodní aerobik, windsurfing, taneční kurzy, večerní zábava, diskotéka, animace, sauna.
Za poplatek - jízda na koni, potápění, windsurfing, jacuzzi, lázeňské procedury a masáže.Cena zahrnuje* Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* Transfery v destinaci* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu* 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.