9335

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Egypt, Hurghada, Asuán, Edfu, Luxor, Abu Simbel, Káhira, Kom Ombo
Název ubytování 9335
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem od 17 624 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UbytováníHotely *** průměrného standardu, 7 zahájených hotelových nocí. V Hurghadě 3 započaté hotelové noci (2 na začátku a 1 na konci zájezdu) v hotelu Empire3* nebo podobném, případně 4* Grand za příplatek; 1 noc v lůžkovém vlaku z Asuánu do Káhiry.

Pokoje: 2lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s vlastním sociálním zařízením a obvykle se satelitní TV.

Stravovací zařízení:v hotelu je restaurace a bar.

Stravování:snídaně a obědy nebo večeře (dle popisu v programu).

Prohlídka Nilu lodí ****- (3 započaté noci v hotelu).

Kabiny:pohodlné a klimatizované, 2lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Stravovací zařízení:restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Stravování: All Inclusive na palubě: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se podávají v plastových kelímcích.UbytovanieHotely *** průměrného štandardu, 7 začatých hotelových nocí. V Hurghade 3 začaté hotelové noci (2 na začátku a 1 na konci zájezdu) v hotelu Empire3* nebo podobně, případně 4* Grand za příplatok; 1 noc v lôžkovom vlaku z Asuánu do Káhiry. Postele: 2-lůžkové (možnost přístelky), všechny klimatizované s vlastní koupelnou a obvykle se satelitní TV. Stravovacie zariadenia:v hoteli je reštaurácia a bar. Strava:raňajky a obedy nebo večere (podle popisu v programu).Túra loďou po Níle ****- (3 začaté noci v hotelu). Kabiny:pohodlné a klimatizované, 2-lůžkové (možnost přístelky) s koupelnou a WC. Stravovacie zariadenia:reštaurácia, bar, malý bazén a ležadlá.Strava:raňajky, obedy a večere. Za příplatok verze All Inclusive na palube: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džúsy, voda, šumivé nápoje) podávaných v hlavnom bare, zvyčajne od 10.00 do 22.00 h. Poznámka!!!Nápoje se podávají v plastových pohárech.



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.