Aparthotel & Villaggio Marco Polo - Bibione

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Bibione
Název ubytování Aparthotel & Villaggio Marco Polo
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 2 914 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Apartmány Marco Polo leží na klidném místě a jsou obklopené nádhernou zahradou.

Vybavení a služby:
bazén, restaurace, parkování, prádelna, půjčovna kol, doprava na pláž

Ubytování:
BILO 5 – pro 3-5 osob, rozložen ve 2 úrovních. Přízemí: obývací pokoj s gaučem pro 2 osoby, kuchyňský kout, kryty vnější prostor s krbem, vlastní zahrádka. První patro: 1 ložnice s manželským lůžkem a 1 lůžkem, terasa, koupelna. Kryte stání za apartmánem.

BILO 5 (B1) – pro 3-5 osob, rozložen ve 2 úrovních. Přízemí: obývací pokoj s gaučem pro 2 osoby, kuchyňský kout, kryty vnější prostor s krbem, vlastní zahrádka. První patro: 1 ložnice s manželským lůžkem a 1 lůžkem, terasa, koupelna. Parkovací místo v podzemní garáži.

TRILO 7 – pro 5-7 osob, rozložen ve 2 úrovních. Přízemí: obývací pokoj s gaučem pro 2 osoby, kuchyňský kout, koupelna, kryty vnější prostor s krbem, vlastní zahrádka. První patro: 1 ložnice s manželským lůžkem a 1 samostatným lůžkem, 1 dvoulůžková ložnice, terasa, koupelna. KrytÝ parking u vstupu do apartmánu.

TRILO 7 (C1) – třípokojový apartmán s 5-7 lůžky, na 2 podlažích, sestávající z: přízemí: obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro dva, kuchyňský kout, koupelna, veranda s krbem nebo grilem, soukromá zahrada; 1. patro: 1 ložnice s 1 manželskou postelí a 1 samostatným lůžkem, 1 ložnice se 2 samostatnými postelemi, terasa, koupelna. Parkovací místo v garáži v suterénu. Druhá ložnice může mít částečně se překrývající postele.

Vzdálenosti:
650 m od moře

Popis stravování

vlastní



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.