Appartamenti Fiore

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Friuli-Venezia Giulia, Lignano Sabbiadoro Sabbiadoro
Název ubytování Appartamenti Fiore
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 2 680 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Menší apartmánová budova Appartamenti Fiore kompletně zrekonstruovaná v roce 2013 se nachází v centru letoviska Lignano Sabbiadoro pouze 150 m od písečné pláže. Hosté mají k dispozici číslované parkoviště (některá místa přímo u residence, zbytek na hlídaném parkovišti vzdáleném cca 300 m), společnou prádelnu a výtah, v okolí je dostatek obchodů i restaurací. Všechny apartmány mají bezpečnostní dveře, trezor, mikrovlnku, myčku nádobí, klimatizaci, fén, velkou lednici s mrazáčkem, TV a kávovar.
V roce 2016 byla otevřena nová zóna relax - solarium a bazén (7x3 m) s hydromasáží (bazén je v provozu přibližně od poloviny května do poloviny září). Prostor s bazénem a relax zónou se nachází mezi 1. a 2.patrem, dostupný pouze pěšky přes cca 20 schodů.
WI-FI zdarma - pro každý apartmán jeden přístupový kód, další za poplatek (jedná se o tzv. Light Wifi, nelze download/streaming).
Type C7 (trilo7): obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, třílůžková ložnice a pokoj se 2 lůžky, sociální zařízení, balkón.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, parkoviště, wi-fi, výtah, pes povolen, myčka, TV, trezor, mikrovlnná trouba, klimatizace, terasa / balkón,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.