Argentario Camping Village

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Toskánsko, Orbetello Albinia
Název ubytování Argentario Camping Village
Typ ubytování Kemp
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 3 135 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Argentario Camping Village je díky své poloze přímo u pláže v zátoce mezi Argentariem a Talamone jedno z nejprestižnějších prázdninových středisek v Toskánsku. Středisko je obklopeno hustým piniovým hájem.
Hostům jsou k dispozici tři bazény - bazén pro dospělé, bazén pro děti a bazén s hydromasážemi, dva bary a restaurace, pizzerie, prádelna na žetony, půjčovna kol, společný gril, dětský park, amfiteátr a obchod. Kromě toho klienti mohou využívat animace (v hlavní sezoně, v italštině), Wi-Fi (v apartmánech a ve veřejných prostorech), hřiště (fotbal, plážový volejbal), ping-pong, kanoe či vodní šlapadla a plážový servis (v hlavní sezoně, slunečník a 2 lehátka/apartmán).
Možnost dokoupení polopenze či plné penze (na vyžádání při rezervaci, platí se na místě), přibližná cena: polopenze 28 €/osoba/den a plná penze 40 €/osoba/den (děti do 10 let sleva 40%).

V letovisku se vybírá pobytová taxa ve výši cca 1,50 €/den, platí ji povinně každá osoba od 14 let věku. Taxa se vybírá za maximálně 7 po sobě jdoucích nocí.
Lodge Premium (trilo6): Lodge Premium je prostorný apartmán se třemi ložnicemi, obývacím pokojem s kuchyňkou, vlastní koupelnou se sprchou a terasou s posezením. Jedna ložnice je vybavena manželskou postelí, zbylé dvě dvěma samostatnými lůžky. Ubytování je vhodné až pro 6 lidí. V apartmánu je klimatizace, lednice, přikrývky, polštáře, sušák na prádlo a nádobí. Za příplatek je možné poskytnout ložní prádlo a ručníky. K internetu se hosté připojí ve vyhrazených Wi-Fi zónách.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, bazén s hydromasážemi, vířivka, parkoviště, zahrádka, venkovní krb, dětské hřiště, wi-fi, pes zakázán, TV, klimatizace, terasa / balkón, animace, větší vila / řadová vilka, apartmán se zahrádkou, vilka / dvojvilka,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.