Cala di Falco Resort - Hotel

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Sardinie, Arzachena Cannigione
Ubytování Cala di Falco Resort - Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 24 710 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Čtyřhvězdičkový Resort Cala di Falco se nachází v Cannigione na pobřeží Costa Smeralda na severu Sardínie. Krásná veřejná pláž se nachází jen přes ulici, cca 400 metrů od resortu a další pláž Mannena je dostupná kyvadlovou dopravou přímo z resortu. Na pláži je možné využít plážového servisu. Mezinárodní letiště Olbia-Costa Smeralda leží 30 km od resortu.
Resort Cala di Falco nabízí ubytování ve třech typech – v hotelu (Hotel), v rezidenci (Residence) nebo ve vilkách (Ville).
Hotel nabízí vedle krásného ubytování také rozlehlý park, zahradu, velký bazén se slunečníky, lehátky a službou plavčíka, dvě restaurace, bar, piano bar, bar u bazénu (za poplatek), tenisový kurt, hřiště na plážový volejbal, večerní zábavný program, bezplatné nehlídané parkoviště, bezplatné Wi-Fi připojení (na recepci, u bazénu, v hotelovém baru a na pokojích). Na vyžádání je možné si na recepci zajistit transfer na letiště, zajistit zajímavé exkurze po okolí nebo si zapůjčit auto, kolo, člun nebo dětský kočárek (služby za poplatek). Cena za zapůjčení dětského kočárku činí 20 EUR/pobyt a je nutné o něj zažádat při rezervaci pobytu. V blízkosti hotelu se také nachází potápěčské centrum a škola plachtění a dále také wellness centrum Thalasso & SPA v hotelu Capo d'Orso (vstup a procedury za poplatek) a hotelové devítijamkové golfové hřiště Pitch & Putt (za poplatek). Přímo v hotelu je také dobíjecí stanice pro elektromobily (za poplatek).
Stravování probíhá formou polopenze (HB): snídaně a večeře bez nápojů. Na vyžádání je možné zajistit pobyt pouze se snídaní.
Standardně jsou pobyty na 7 dní, na vyžádání je možné domluvit kratší pobyt. Dále je možné na vyžádání při rezervaci zajistit pokoj s výhledem na moře (za příplatek).
Family Suite + HB (quadruple4): Prostorné ubytování typu Family Suite jsou složena ze dvou sousedících pokojů Junior Suite (nebo Suite a Junior Suite), propojených společnou verandou. Každý pokoj má ložnici s manželskou postelí (nebo dvěma oddělenými lůžky na vyžádání), obývací pokoj s rozkládací pohovkou nebo křeslem na spaní a koupelnu se sprchou. Pokoje jsou vybaveny klimatizací, TV, telefonem, fénem, trezorem a minibarem. Hostům jsou po příjezdu k dispozici také plážové osušky.
Mohou se zde ubytovat čtyři dospělé osoby a dvě děti do 13,99 let.

Popis ubytování

Vybaveníbazén, venkovní bazén, parkoviště, zahrádka, wi-fi, pes zakázán, wellness, tenisový kurt, golfové hřiště v blízkosti, TV, trezor, klimatizace, terasa / balkón, animace, polopenze, výhled na moře, pro náročné, větší vila / řadová vilka, apartmán se zahrádkou, vilka / dvojvilka, Dobíjecí stanice,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.